RITA ORA ÉS A RIMMEL

Sziasztok Csajok!

Ma ismét egy friss infót hozok Nektek, és nem más, mint a Rimmel London szolgáltatja a bomba hírt!

London – 2013, szeptember 12.: A Coty bejelentette a 2014-es év egyik legizgalmasabb együttműködését: a Rimmel London egy új jövendőbeli termékkollekciója bevezetéséhez a mai zenevilág legsikeresebb művészét, Rita Orát kérte fel partnerének!


A londoni énekesnő igazán meggyőző lesz az “ezt meg kell szerezned!” termékkollekció arcaként. A 2014-es szezonban egy ütős színekben pompázó rúzs és körömlakk kollekció kerül a polcokra.

Rita valósággal berobbant a slágerlisták élére a “Hot Right Now”,  “RIP” és “How We Do (Party)” című számaival. Első albuma, az “Ora”, megjelenése után szédítő sebességgel került az angol toplista élére, majd hatalmas nemzetközi sikert is aratott.

Nekem ez a kedvenc számom! :)

A fiatal híresség maga is lelkesen beszél az együttműködésről: "Én már kiskorom óta ismerem a Rimmel-t és annyira izgalmas számomra, hogy ilyen neves márkával dolgozhatok együtt. Elmondhatom magamról, hogy “sminkfüggő” vagyok, imádok játszani a színekkel, és amikor meghallottam a lehetőséget, hogy saját kollekciót fejleszthetek ki a Rimmel-lel, számomra ez volt álmaim beteljesülése!" – mesélte Rita Ora.

Gyönyörű ez a lány! :)

Ez az új kollekció a londoni utcák vibráló forgatagának hangulatát és Rita stílusát viseli magán, én már nagyon várom, hogy meglássuk a végeredményt! Abban az egyben már most biztos vagyok, hogy friss, izgalmas, vibráló termékekkel fog gazdagodni a Rimmel kínálata! :)

Ti is várjátok már ezt a kollekciót?Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések