PINK & BLACK - STEP BY STEP

Sziasztok!

Mára egy step by step sminket hoztam Nektek, remélem tetszeni fog. :)
A smink alapja a tusvonal, pontosabban két tusvonal. Még régebben csináltam egy hasonló sminket, de az lila-fekete volt.


1. A szemhéjam alapozása után, matt barna színeket használtam: bőrszínűt a teljes szemhéjamon, illetve egy kicsit sötétebb barnát - nagyon finoman. (Isadora Matte Chocolates 1-es és 3-as szín)
2. Ezután fogtam a krémes, aranyosan irizáló, rózsaszín Maybelline Color Tattoo – Pink Gold árnyalatú szemhéjfestékem, és húztam vele egy nagyon vastag tusvonalat a szemhéjamra.
3. Ezt gondolatban megfeleztem vízszintesen és húztam rá egy fekete tusvonalat is az Astor Perfect Stay 24 H géles szemhéjtusával. Alulra pedig egy fényes pezsgőszínt tettem, ami a L’oréal Color Infaillible 002 Hourglass Beige árnyalata.
4. Majd az Astor Big & Beautiful Boom! Curved szempillaspirált használtam alul és felül is. 

Szerencsére a nap végére is tökéletesen nézett ki, ugyanis minden termék kimondottan tartós, amiket használtam. :)

Szép hétvégét Nektek! :)


Megjegyzések

 1. Tetszik a smink, de ez a szempillaspirál elég gyengécske. Ilyen sminknél, ahol felül tusvonal van szeretem ha a pillák erősebbek sötétebbek, különben eltompulnak a tusvonal mellett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen...sajnos a dúsítással abszolút nem vagyok én sem kibékülve, szépen ívelte, szétválasztotta a pilláim, de nem dúsította eléggé.
   Viszont mikor már használja az ember egy ideje, akkor jobb lesz. Ennél a sminknél bontottam meg, de előtte is volt egy ilyenem, és eleinte az sem muzsikált jól. De az idő jót tett neki, szóval remélem ez a példány is feljavul majd. :))

   Törlés
  2. Igen egyébként ebben van valami, hogy be kell járatni a spirálokat, én is így jártam az Yves Rocher spirálommal. Eleinte semmit nem tudott produkálni, teljesen lemondtam róla, nem is használtam egy ideig, majd elővettem és most imádom :D nagyon szép pillákat csinál.

   Törlés
 2. Nekem is nagyon tetszik a sminked, viszont a szemöldököd formájára felfigyeltem, ritka szépség :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.