PARFÜM - HEIDI KLUM SHINE BLUE

Sziasztok kedves Olvasóim!

A Coty Hungary Kft. jóvoltából ma egy parfüm-újdonságról hoztam Nektek híreket.
Szépségre és csodás illatokra fogékonyak kapaszkodjatok, ugyanis repülni fogunk, méghozzá nem máshová, mint Heidi Klum képzeletbeli szigetére, ahol a gyönyörű, kék égen, melengető napsugarakon, és a szikrázó homokos tengerparton kívül, mennyei illatok is várnak ránk...


Heidi neve, úgy gondolom, senkinek nem cseng ismeretlenül. Akár elég lehetne pár szóval jellemeznem: szupermodell, divattervező, üzletasszony, szerető édesanya... De ezzel korántsem mondtam el róla mindent. Mivel egy két lábbal a földön álló, határozott jellemmel megáldott emberről beszélünk, nem meglepő, hogy a hétköznapi emberek is közel érezhetik magukhoz, példaképként tekinthetnek rá. Képes arra, amire kevesen: erőt ad sokunk számára, hogy küzdjünk az álmainkért, mert kitartással és akaraterővel bármit elérhetünk.
Heidi maga az élő példa erre, ugyanis ő sem született bele a sikerbe, és jólétbe. Egy német kisvárosból származik, Bergisch Gladbachból. 19 évesen érte el első sikerét a szépségiparban, amikor megnyert egy modellversenyt. Ennek ellenére nem volt egyszerű dolga, mivel ő nem az "elvárt" modell adottságokkal rendelkezett, hanem annál gömbölyűbb formákkal volt megáldva. De Heidit nem abból a fából faragták, hogy feladja, foggal-körömmel küzdött, hogy megvalósítsa az álmait.
Az erőfeszítéseket végül 1997-ben siker koronázta, ugyanis a Vicoria's Secretnél kapott szerződést.  A karrierje innentől fogva szárnyalt: híres magazinok címlapján mosolygott, világhírű tervezők ruhabemutatóin vett részt, és nem mellesleg a VS angyalaként igazi szupermodellé vált. Az Astor, nemzetközi kozmetikai márka is meglátta Heidiben a pluszt, és immár lassan 3 éve a márka arca, és művészeti tanácsadója. De nem csupán a kozmetikumok terén alkot, hanem több saját nevével fémjelzett parfüm is került már az üzletek polcaira.

A mai poszt is többek között emiatt született, ugyanis egy vadonatúj illata kerül hamarosan nálunk is polcokra, méghozzá a Shine Blue. A Shine parfümkollekció 2011-ben debütált, 2012-ben jelent meg a Shine My Rose és Summer Shine, a legújabb tagja pedig a már említett Shine Blue.


Design: A Shine Blue parfüm csomagolása remekül visszaadja az érzést, amit már a nevéből* sejthetünk, hiszen az ovális üveg ragyogó kék színben pompázik, fodrozódó hullámokat idéző körökkel, az arany szegély pedig az óceán csillogó víztükrét hivatott szimbolizálni. Maga a parfüm is halovány kék színt kapott, így teljes mértékben vizes-levegős hatást értek el vele. A négyszögletes arany kupak teszi fel az i-re a pontot, csipetnyi luxust csempészve a látványba.
Természetesen magát a parfümöt rejtő kartondoboz is tökéletesen illeszkedik az üveg elegáns designjához.

A fejillat bergamott és görögdinnye mámorító kettőse, amit a gyöngyvirág üdítő aromája tesz különlegessé. A szívillatban már előbújnak a vizes jegyek, amit a rózsa és frangipani virág illata leng körül, így fejezve ki igazán az illat finom nőiességét. Az alapillatban pedig a cédrus, szantál, és pézsma triója teszi kiegyensúlyozottá érzékeinket.

Heidi maga is lelkesen mesél új parfümjéről: “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vizes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad . Tiszta öröm a viselete!” 


Kiszerelések és árak:

HEIDI KLUM SHINE BLUE    EDT 15 ML    5399,-HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE    EDT 30 ML    7999,-HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE    DNS 75 ML    2569,-HUF

Bevezetés: 2013. szeptember  

Ismeritek Heidi valamelyik parfümét? 
Titeket mennyire csigázott fel a Shine Blue parfüm? - Engem NAGYON! :)
 

*shine - ragyogás


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések