PARFÜM - PUMA SYNC

Sziasztok!
Először is elnézést a hosszú hallgatás miatt, de ez a nyár sajnos ilyen... hirtelen utazások, munka, pihenés... rengeteg dolog közbeszólt, és nem igazán kerültem géphez. 
No, de nem magyarázkodom, fejben már tervben van többféle poszt is, amit a közeljövőben írni fogok, úgyhogy sem Ti, sem én nem fogok unatkozni. :)

Ma egy olyan bejegyzést hoztam Nektek, ami nálam még nem volt, ugyanis egy parfümről fogok írni. A jövőben egyébként terveim között szerepel, hogy a parfümök is nagyobb szerepet kapnak, mert több kedvencem is van, amit szeretnék majd bemutatni.

A mai főszereplőnk egy új illat, a Puma Sync Woman.

"PUMA Sync női illatában a kirobbanó gyümölcsösség és a nyugtató virágaromák keverednek, ami tökéletes magabiztosságot ad! Az illat fejjegyeit színes gyümölcsök adják: egzotikus papaya, mandarin és ribizli keveréke. A nyíló lótusz és a mandarinfa virágának érintése, a tiszta víz természetességéből kiemelkedve, lágyan nőies illatot teremtenek. A krémes szantálfa és az érzéki borostyán, a bársonyos fehér húsú őszibarack ölelésével megteremti a PUMA Sync Woman alapjegyét."


A csomagolás designjával dinamikus hatást akartak elérni, amely, mint a zene felszabadít, és önkifejezésre késztet. A doboz dombornyomást kapott, hogy a régi bakelitlemezek hangulatát igazán visszaidézzék. A színek is a frissességet szimbolizálják, de emellett a nőiesség is megjelenik benne.

Az illata igazán finom, virágos-gyümölcsös, de nem az émelyítően édes típusból, hanem abszolút kellemesen. Igazi vidám, nőies illat, ami ráadásul tartósan érezhető marad a bőrömön. 

Ha épp' új parfümöt vadásztok, szerintem mindenképp szimatoljátok meg, hátha megtetszik Nektek is! :) 
Ha pedig a párotoknak kerestek illatot, van férfi párja, ami a leírása szerint egy energizáló, vibráló, fűszeres-fás illat.

Ismeritek/szeretitek ezt az illatot? 

A parfümöt a Prestige Products Hungary Kft-től kaptam, de ez semmiben nem befolyásolta a véleményem.Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.