REXONA MAXIMUM PROTECTION

Sziasztok Lányok!

A mai posztban az izzadásgátlást, és ezen belül a Rexona innovációját veszem górcső alá, melyet a Rexona jóvoltából személyesen tesztelhettem is. Úgy érzem ennél tökéletesebb időzítés nem is létezhet, hogy erről a termékről írjak Nektek, mint ez a hét. Gondolom, mindenki hallotta már az időjárás jelentéseket, miszerint - idézek - "Brutális hőség jön!" "Tomboló kánikula!" "Hőségrekordok dőlhetnek meg..." stb.
Őszintén szólva imádom a nyarat, és még ilyenkor is az van bennem, hogy inkább legyen nagyon meleg, mint esős, nyálkás idő... (akkor meg mindenkinek az lenne a baja) Viszont egy kicsit azért sok már ez a meleg, ez tény, főleg ha egy természetes folyamatot is számításba veszünk, az izzadást, ami valljuk be, nem kedvence senkinek. Mert vegyünk egy csinos nőt, aki szép ruhában, illatosan, üdén szeretne a randira belejteni... de elcsúfítja a ruháján éktelenkedő izzadságfolt, de még ha nem is látszik, egyszerűen kellemetlenül érzi magát, mert az izzadás miatt már nem olyan finom illatú, mint a mikor elindult otthonról, ez akár az egész estét tönkreteheti.

Nem vagyunk egyedül ezekkel a gondokkal, ugyanis akár hiszitek, akár nem, minden 10. nő szenved az izzadástól, és 7%-uk szerint az izzadás okozta foltok is gondot jelentenek – derült ki egy izzadással kapcsolatos véleményeket, fogyasztói szokásokat vizsgáló kutatásból.

A Rexona jóvoltából szuper sajtóanyagot is kaptam, melyből szeretnék pár gondolatot megosztani Veletek is:

"...Dr. Stehlich Gábor bőrgyógyász, a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének főtitkára szerint ma már léteznek olyan készítmények a piacon, amelyek valóban hatékonyak. A szakember mindemellett arra is felhívja a figyelmet, hogy a fokozott izzadás betegség jele is lehet, így ha szokatlan verejtékezési tüneteket észlelünk magunkon, akkor mindenképpen forduljunk orvoshoz

...A verejtékezés testünk természetes folyamata, amely fontos szerepet tölt be a test optimális hőháztartásának fenntartásában. Normál esetben napi fél-egy liter közötti folyadékot is elpárologtathat a szervezetünk, de ez a mennyiség sport, magas hőmérséklet, stresszes helyzetek hatására akár a többszörösére is emelkedhet. A bőrben található verejtékmirigyek száma 2-5 millió között van, az izzadás mértéke ezek számától is függ.

...A hónalj környékén különösen kellemetlen tünetek jelentkezhetnek fokozott igénybevétel, stresszes helyzetek, hő hatására. A hőháztartás szabályozásában az egész testünk részt vesz, és annak ellenére, hogy a figyelmet leginkább a hónalj vonzza, ez a terület csak minimális mértékben biztosítja szervezetünk hűtését. Éppen emiatt nem indokoltak azok a félelmek, melyek szerint a hónalj izzadási folyamatainak gátlása negatívan befolyásolhatja a szervezet működését  – tette hozzá
a bőrgyógyász. A legtöbben reggel használnak dezodort, holott létezik olyan készítmény is, amely speciális technológiája révén esti használat esetén tudja a leghatékonyabban kifejteni hatását. A test hőmérséklete ugyanis éjjel, nyugalmi állapotban lecsökken, ilyenkor legkevésbé aktívak a verejtékmirigyek, így az izzadásgátló összetevőknek van ideje kifejteni hatását

...A Rexona Maximum Protection kétszer erősebb (mint a Rexona Crystal izzadásgátló dezodor) védelmet biztosít, és a Rexona eddigi leghatékonyabb izzadás elleni védelmét nyújtja, így komolyabb verejtékezés esetén is hatékony lehet. A termék úgynevezett TRIsolidTM technológiával készült, azaz megbízható védelmet nyújt a verejtékezés ellen, másodsorban felveszi a harcot a kellemetlen szagokkal és hidratáló összetevőt is tartalmaz. A terméket este ajánlott használni. A TRIsolidTM formula alvás közben kialakíthatja maximális izzadás elleni védelmét. Ez a védelem másnap, még zuhanyzás után is végig tart. A Rexona Maximum Protection reggel is használható. Egy idei teszt eredményei szerint a fogyasztók 76%-a hatékonyabbnak találta ezt az új izzadásgátlót, mint a korábban használt termékeket..."

Nemrég csomagot is kaptam a Rexonától, tesztelhettem-tesztelhetem a terméket, hogy valóban kaphassatok egy reális képet arról, hogy mit is tud ez a dezodor, miben más, mennyivel jobb, mint az eddig használtak.
Szerencsére nem vagyok az a nagyon izzadós típus, de ennyire nagy melegben, illetve a rendszeres sport hatására, engem is kínoz ez a természetes folyamat, azaz az izzadás. Így nagyon örültem, hogy kipróbálhatom ezt az új deot, pláne, hogy amit eddig használtam épp' kifogyott.

Bevallom, mikor megkaptam a csomagot, nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem számítottam egy ekkora ajándéktasakra. Igen, igen, jól olvastátok, egy fehér, Rexonás ajándéktasakban érkezett a tesztelnivaló, ami persze jól le volt zárva a táska szájánál.

Ami még meglepett, az, amikor megemeltem a csomagom. Egy dezodorra számítottam, ennek viszont alaposan volt súlya, így már gondoltam, hogy belül nem csak egy deo fog lapulni.

A csomag kibontása után szembesültem vele, hogy három illatban is megkaptam a Rexona újdonságát, sőt még egy szép fehér Rexona törölközőt is csomagoltak melléjük. Ezt nagyon kedves gesztusnak tartom, innen is köszönöm szépen! :)


A különböző színű designok más-más tulajdonságokat, illatokat rejtenek.

 • Zöld színű Everyday Fresh, a mindennapos frissességért
 • Lila színű  Sensitive Dry, érzékeny,száraz bőrre
 • Kék színű Clean Scent, a tiszta illatért

Én elsőként a kéket vetettem be.

Nos, azt kell, hogy mondjam, teljes mértékben beváltotta azt, amit ígérnek. A legnagyobb hőség, illetve az, hogy én napi szinten sportolok, sem babrált ki vele. Nap közben, és a nap végén is illatos vagyok, ha ezt a deót használom. Kellemes, nem tolakodó illat jellemezi, amolyan frissesség illatú. Irritációt sem okozott.

Az állaga krémes, de könnyen eldolgozható, megfelelően adagolva, nem pereg, nem csomósodik.

Ára akcióktól függ, kb. 1.200-1.400 HUF között vásárolható meg.

Nekem abszolút bevált, ha a későbbiekben is ilyen szuperül fog működni, úgy megmaradok a Rexonánál. :)

Ti próbáltátok már/illetve szeretnétek kipróbálni ezt a terméket? Ha már próbáltátok, hogy' vált be Nektek?

A terméket tesztelésre kaptam, de a véleményem ez semmiben nem befolyásolta.Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

 1. A Pixiboxban is ez a kék Rexona volt, nagyon örültem neki, de nekem sajnos nem vált be, elég izzadós típus is vagyok, de ettől már használtam sokkal jobb terméket is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, sajnálom. :( Pedig én is rendesen "teszteltem" kb 38 fokban, sportolás közben, nekem szuperül bevált.

   Törlés
 2. Èn a mai nap folyamàn kèszülök róla ìrni,nekem bevàlt,de azèrt hibàt talàltam benne....
  Beautybymiamay.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szerencsére egyelőre nem találtam hibát benne. Ami lehet, hogy pár embernek gondot okoz, ha túl sokat visz fel, és akkor csomósodik, pereg...de ez nem a termék hibája, én már kitapasztaltam mennyit adagolok, így semmi gondom vele. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.