NYC EXPERT LAST DUOKRÓM LAKKOK

Sziasztok Lányok!

Bocsánat a hallgatásért, de a héten rengeteg munkám volt, valósággal úsztam a papírhalmok között, és nem mondhatnám, hogy emiatt a boldogságban lubickoltam volna. :)

Ahogy a Facebook oldalamon már említettem ma a körömlakkok szerelmeseinek kedvezek kicsit, ugyanis 3 gyönyörűséges lakkról hoztam nektek képeket, infókat, véleményt.
A főszereplők pedig nem mások, mint a New York Color duokróm csodalakkjai, név szerint: Empire Purple, Frozen Silver és végül, de nem utolsó sorban Bronze Metal.

Balról jobbra - Empire Purple, Frozen Silver, Bronze Metal


Már üvegben is lenyűgözőek... Egy icipicit, őszies hatást keltenek, nem? Főleg a két szélső. Az én szememben az őszi erdő színei köszönnek vissza az üvegekből. A középső viszont egyértelműen nyári szín, olyan, mint egy hableány uszonya. :)

Egyelőre a körmeimen még nem próbáltam őket, szóval tartósság-ügyben sajnos nem tudok nyilatkozni (Krónikus OPI lakk-mániám van, az utóbbi időben folyamatosan az van a körmeimen...), de az állagáról, és a kezelhetőségéről igen. A tartóssággal kapcsolatban egyébként nagyon-nagyon sokat számít a megfelelő előkészítése a körmöknek, a körmök állapota (mennyire hajlékony, puha, vagy épp' száraz...), az alapozó- és fedőlakk minősége. Egy önmagában gyengén muzsikáló lakk is lehet szuper tartós, ha megfelelő előkészítés előzi meg, egészséges állapotú körmökön.

Nos, azt kell mondjam, hogy inkább hígabb, folyósabb állaggal rendelkeznek, 2 réteg kell a tökéletes  fedéshez az Empire Purple-nek és a Bronze Metal-nak. A Frozen Silver elviseli talán a 3. (vékony!) réteget is. De amilyen gyönyörű, megbocsájtható ez neki.

Természetesen a körömmargarétán alap- és fedőlakk nélkül látjátok majd a színeket!A képek mind lakásban készültek, ahol napfényt említek, ott közvetlenül az ablakban fotóztam.

ÁRNYÉKBAN - balról jobbra - Empire Purple, Frozen Silver, Bronze Metal

ENYHE NAPFÉNYBEN - balról jobbra - Empire Purple, Frozen Silver, Bronze Metal

ERŐS NAPFÉNYBEN - balról jobbra - Empire Purple, Frozen Silver, Bronze Metal

VAKUVAL - balról jobbra - Empire Purple, Frozen Silver, Bronze Metal

Igyekeztem többféle fényben megörökíteni, de azt kell, hogy mondjam, a képek még mindig nem adják vissza, micsoda szemkápráztató, színváltásra képesek ezek a lakkok.

Ezek a közeli képek, az üvegekről készültek. A felső trió vaku nélkül, természetes, nappali fényben, alsó képen levő "minta-pöttyök" pedig vakuval készültek.Beszerezhetőség: Müller Drogéria
Ár: ~ kb. 600,- HUF
Mennyiség: 9,7 ml


Hogy' tetszenek Nektek? :)

 Follow on Bloglovin

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

 1. Az Empire Purple szerelem első látásra, megdobogtatta a szívemet :)

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. :) Megértem. Ezüstös-lilás-kékes szépség!

   Törlés
 3. ELég tutik! A lilás a kedvencem. =)
  Díjat kaptál tőlem:
  http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/07/dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 4. nekem a bronze metal van meg, és imádom ^^

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyönyörű a bronz szerintem is...ősszel tuti még többet hordom majd! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.