ASTOR & RIMMEL - 2013. NYÁRI ÚJDONSÁGOK

Sziasztok!
Képzeljétek, az Astor és Rimmel márka ismét szuper termékekkel rukkolt elő! Mivel újra (vagy netalántán még mindig?!) hódít a retro stílus, így ennek jegyében ez a két márka visszarepít minket a 60-as évekig, amikor a hangsúly leginkább a szemeken van, az erős, vastag tusvonalaknak, és óriási szempilláknak hála.

ASTOR

Az Astor Big@Beautiful Lovely Doll szempillaspirál segítségével hihetetlenül drámai, legyezőszerűen szétterülő pillákat varázsolhatsz magadnak. Hogyan lehetséges ez? A megfejtés kulcsa az új formula és a különleges alakú kefe. Az egyedülállóan krémes formula kollagénben és növényi viaszokban bővelkedik, így napról napra gondoskodik a pillák ápolásáról és erősítéséről. Az innovatív, különleges “LovelyDoll” kefeforma egyenes része szinte felturbózza a pillákat, amiket aztán a kefe gömbölyded része megemel, ível, szinte szoborszerűen megformáz, így tökéletes a lencsibaba hatás!


Heidi Klum, az Astor arca és művészeti tanácsadója imádja a játékbabás pillákat.
“Csodálatosan telt, ívelt, legyezőszerűen szétterülő, tökéletesen szétválasztott pillákat tudok festeni magamnak az Astor új Big & Beautiful LovelyDoll szempillaspirállal. Az alsó- és felső pillasorra is felviszem, így igazi retro megjelenésű, tágranyílt tekintetet varázsolhatok magamnak, aminek aztán senki sem tud ellenállni!”


Bevezetés dátuma: 2013. július 
Javasolt fogyasztói ár: 2. 699,- HUF 

Az újdonságokból sosem elég, így gondolkozott az Astor is, ugyanis piacra dobták a Soft Sensation Lipcolor Butter nevű ápoló ajakrúzsát. Igazi nyári termék, melyet finom, átlátszó színek, kellemes, édes illat jellemez. A Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló rúzs azonnal, látványosan simává és teltté varázsolja az ajkakat. Ez a mélyhidratáló ajakvaj nedvesíti, ápolja, megnyugtatja és lágyítja a száraz ajkakat, azonnal kellemes, hidratált érzést kelt. A hatás pedig akár öt órán át is kitart. 


Heidi Klum is imádja ezt az univerzális terméket: “Végre nem kell választanom a rúzs, a balzsam és a szájfény között – az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs mindent tud. Egy mozdulattal azonnal szuper-fényes színt ad, ráadásul ápolja a száraz ajkaimat is. Nem is kérhetnék ennél többet.”

8 gyönyörű, trendi színben kapható.

Árnyalatok:
NUDE - Loved Up 002, Hug Me 008
PINK - Delicate Lilac 007, Burnt Rose 009, Guilty Pleasure 012
VÖRÖS - Pretty Poppy 005, Cheeky Cherry 015
BARNA - Amazon Chic 014

Bevezetés: 2013. július
Javasolt fogyasztói ár: 2. 699,- HUF


RIMMEL

A Rimmel bemutatja a ScandalEyes Retro Glam szempillaspirált. Minden szál és ív tökéletesen a helyére kerül, a ScandalEyes Retro Glam homokóra formájú keféje hűen követi a szempillák vonalát, a szempillákat felfelé és kifele emeli, hogy feltűnő, tágra nyílt szemeket sminkelhess vele.


Egyedülálló formáját úgy tervezték, hogy elérje a legkisebb pillákat is, így biztosítja a lélegzetelállítóan telt, soha nem látott dús szempillákat. De van még tovább is! Felejtsd el az idegesítően összetapadt szálakat, amik lerombolnák a szexi tekinteted szívtipró hatását, ez a festék ugyanis nem ragad, nem csomósodik! 
Az 1960-as évek nőjét a Rimmel márka arca, a felkapott modell,  Georgia May Jagger  kelti életre. A hatvanas évek egyik legnagyobb popikonjának gyermekeként a legjobbtól tanulhatott!


A pillanatkép megmutatja hatalmas, tágra nyílt bambi szemeit, mértéktelenül dús, legyezőszerű szempilláit.

A Rimmel megkomponálta az évtized címlapfotóját!


Bevezetés dátuma: 2013. július vége
Javasolt fogyasztói ár: 1. 999,- HUF

Ha még tovább akarod fokozni a 60-as évek drámai hatását, válaszd a Rimmel ScandalEyes Thick & Thin szemhéjtust, melynek különleges, filces hegye kétféleképpen használható: tökéletes eszköz a hibátlan vékony, vagy ha úgy akarod, vastag vonal húzására. A festék pillanatok alatt megszárad és olyan megbízható, hogy akár 24 órán keresztül is tartja formáját, nem kopik, nem fakul.


Javasolt fogyasztói ár: 1. 799,- HUF

A Rimmel a szemhéjfestékek területén is alkotott újat: a ScandalEyes család újdonsága a Shadow Paint folyékony szemhéjpúder. Ütős, erős színek, metálfény, ügyes kis applikátor...csak, hogy néhány jellemzőt említsek.


A Rimmel ScandalEyes Shadow Paint folyékony szemhéjfesték mély, intenzív színei már egyetlen rétegben is elérik a tökéletes hatást.

Termék tulajdonságok:
-    Sima, szuper-krémes állag, könnyen használható, selymesen siklik a bőrön
-    Magasan pigmentált formula, ragyogó, élénk színekben
-    Különleges, spatula alakú applikátorával a festés egyszerű, pontos, már egyetlen húzással is elérhető a kívánt hatás
-    Vízálló, nem kenődik, nem pereg le, csomósodás mentes, akár 8 órán keresztül is tökéletesen tartós.

Színválaszték: 
-    Mercury Silver #011
-    Slate Grey #002
-    Rich Russet #006
-    Golden Bronze #005
-    Manganese Purple #014

Bevezetés dátuma: 2013. július vége
Javasolt fogyasztói ár: 1. 699,- HUFHogy' tetszenek Nektek az újdonságok? Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.