SZEMPILLAÁPOLÁS - ALVERDE ÉJSZAKAI KOFFEIN SZÉRUM

Sziasztok! Megérkeztem az Alverde újdonságai közül a következő teszttel, mi nem más, mint az Éjszakai Koffein Szérum szempillákra."Értékes olajokkal és a szömörce héjából kinyert viasszal erősíti és ápolja a szempillákat."


Csomagolás: Külseje tökéletesen megegyezik a szempillaspirálok küllemével. Lecsavarjuk a kupakot, és előbukkan a kis spirálkefe, amivel felvihetjük a szempilláinkra a szérumot.


Állag: Éppen annyira krémes, hogy könnyen felhordható legyen. Fehéres színe van, de a szempillákon nem látszik a színe.

Illat: Egyáltalán nem kellemetlen illat,enyhén édeskés, felvitel után semmit nem érezni.

Mennyiség: 8 ml

Összetevők: Összetevői között található például a jojoba olaj, a ricinus olaj, a koffein, a szömörce héjából kinyert viasz, E- és C-vitamin. Részletes összetevőlistáért KATT Krémmániára. 

Ár: 1299,- HUF

Beszerezhetőség: DM

Összegzés: Mióta használom (csupán kb. 2 hét) sűrűbbnek, erősebbnek, fényesebbnek látom a szempilláim! Kb. egy hónap múlva kiegészítem a posztot Előtte-Utána fotókkal, remélem visszaadják a képek is a változást.
Szép összetevőkből áll, nem csípi a szemem (bár vigyázok felvitelnél, nem kenem a szemembe), és úgy érzem hasznos kis jószággal van dolgom. Eddig nem ápoltam a szempilláim, a lemosóim általában "ápoló lemosók" szoktak lenni, de egy kis külön törődést biztosan meghálálnak a szempilláim.

A terméket tesztelésre kaptam a DM-től, de a véleményem ez semmiben nem befolyásolta.

Follow on Bloglovin

Megjegyzések