NYC ÚJDONSÁGOK - 2013. NYÁR

Sziasztok!
Mára a NYC újdonságairól hoztam Nektek híreket. Nyáron szemeink és ajkaink is a New York Color vadonatúj termékeitől ragyoghatnak.

SPARKLE EYE DUST szemhéjpúder

NYC New York Color Sparkling eye dust szemhéjpúder könnyen viselhető, trendi színekből áll, ragyogóvá és élettelivé teszi megjelenésed.- Kell egy kis fény, hogy felragyogjon borús napod? Elég egy könnyed érintés szemhéjad vonalára. Mártsd az applikátort a púderbe, ütögesd le a fölösleget és gyengéden rajzold körbe szemed a pillák vonalában.

- Olyan ragyogást szeretnél, ami még a Time Square fényeit is elhomályosítja? Vidd fel a szemhéjport körben, egész szemedre, használd ki különlegesen magas pigmentáltságát. A metszett végű applikátor segítségével pontosan megrajzolhatod a kívánt vonalat, majd satírozd kedvenc színedre, meglátod, egyetlen, vékony réteg is elég lesz!

A mesterkozmetikus szépségtippje I.: tarts papír zsebkendőt szemed alá, amikor felviszed a szemhéjpúdert, így a festék nem pereg le az orcádra.

Árnyalatok:

- 881 Pink Topaz

- 885 Amethyst Dazzle

- 886 Aquamarine Sparkle

A mesterkozmetikus szépségtippje II.: tegyél leheletnyi Pink Topáz árnyalatot a belső szemzugba, ettől tágra nyílt, életteli, ragyogó lesz a tekinteted. Minden szín kiegészítéseként használhatod. 

Javasolt fogyasztói ár: 749,- HUF

Bevezetés: 2013. július


NYC SWEET SPLASH ajakfény stift
 

A NYC Sweet Splash ajakfény stift igazi nyári termék, annyira finom és könnyed! A színek halványak, szinte áttetszőek és csodálatos fényt adnak az ajkaknak. Ami a legjobb benne, hogy igazi “bulis” termék, abszolút nem ragacsos, a pasid is imádni fogja ajkaidon! Az illata pedig.....édes és gyümölcsös, de csak visszafogottan. A szinezés mellett ápolja is az ajkak finom bőrét, puhává és teltté varázsolja őket.
A NYC Sweet Splash ajakfény stift 3 árnyalatban - Mango Punch, Revived Berry, Pink Spark -  kerül a polcokra (Rossmann, Müller és néhány Tesco üzletben), és mivel szezonális termékről van szó, csak most, a nyári hónapokban elérhető.

Javasolt fogyasztói ár: 1.199,- HUF

Bevezetés: Már kapható!

Nekem ezek az ajakstiftek nagyon bejönnek, főleg a (szerintem barackszínű) Mango Punch, biztos megkukkantom majd élőben is! :)
A szemhéjpúder is érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok azokra is.

Hogy' tetszenek Nektek a NYC új termékei?


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.