KEDVENC ECSETEIM ARCRA: SIGMA F80 & SIGMA F84

Szép napot Lányok! :)

Ma a 2 kedvenc ecsetemről hoztam egy bejegyzést Nektek.
Ha valaki megkérdezi Tőlem, hogy milyen arcra való ecseteket vegyen, én biztosan első körben azt vágom rá: SIGMA! Egyszerűen tökéletesek! Nekem egyelőre még csak 2 darab van a gyűjteményemben, de imádom őket. Nos, hadd mutassam be Nektek Mr. és Mrs. Tökélyt. :)

Sigma F80 & Sigma F84
Tökéletes fogása van, remekül kézre állnak, szintetikus szálakból készült mindkettő, emellett hihetetlenül puhák és tömöttek. Komolyan szívesen simogatom akár csak úgy is velük az arcom /nem röhög! :)/.
Már jó ideje megvan mindkét ecset, az alapozáshoz csakis az F80-at (bocsi, kicsit látszik az alapozózás nyoma, csak ecsettisztítóval tisztítottam, hamarosan fürdenek) használom - ajánlom, pirosításra pedig az F84-et, akár por akár krém állagú pirosítókhoz is maga a tökély! Igazából mindkét ecsetről elmondható, hogy a folyékony, a krémes, és a púder állagú sminktermékekhez szuperül bevethetőek. :)
Ha szuper minőségi ecsetek keres valaki, szerintem ez az a márka aminél minimális az esélye, hogy csalódjon az ember lánya. :)

Van Sigma ecsetetek? Szeretitek?


 Follow on Bloglovin

Megjegyzések

 1. Én most készülök venni és az F80at néztem ki :) A sigma oldaláról rendelted őket?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az F80-at imádni fogod! :) Az F80 konkrétan a Sigmától van, egy nyeremény formájában kaptam, az F84 pedig Makeup Plazatól.

   Törlés
 2. Sigma brushes <3 :-))
  E.

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Az biztos, szépek is és puhák is! Tökéletesek! :)

   Törlés
 4. A Sigma ecsetek nálam is kedvencek. A "fekete péntek" akció keretein belül rendeltem én is legutóbb szemrevaló ecsetkéket, de az F80 is megvan ami az legeslegnagyobb kedvencem!!!! Illetve van még pár darabom. Az biztos, hogy egy életre szólnak ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szeretnék még párat beszerezni, a szemre való ecseteit nézegettem, kimondottan "szemrevalóak". :P

   Törlés
 5. F80 maga a tökély! imádom! ki se lehet szedni a kezemből :D

  VálaszTörlés
 6. Az enyémet pont a héten olvastad, hát tényleg nagyon szimpi a F84 is... :]

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.