SMINK KIHÍVÁS - 01

Sziasztok Csajok!

Múltkor Fruzsinál találtam nagyon szuper sminkes sorozatot, ami annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem: én is belevágok. Ha tetszik a kihívás, Nikkiihez és Krisztácskához is nézzetek be, ők is részt vesznek benne.
Ezt a képet, én egy "eyes chart"-nak mondanám (gondolom a "face chart" fogalmát mindenki ismeri), ami nem tudom, hogy létező kifejezés-e, de szerintem helytálló. :) Emiatt (is) nagyrészt csak szemsminkek lesznek a sorozat keretein belül, mert egyértelműen sokkal gyorsabb csak szemet sminkelni, ez nagy könnyebbség az ilyen kóros időhiányban szenvedőknek, mint én. Persze, biztosan lesz majd teljes arcos kép is, ha mondjuk pont az a smink lesz a napi sminkem is.

Arra ígéretet nem tudok tenni, milyen sűrűn hozok újabb sminket, de igyekszem. Ha időm engedi, isti-bizi, jövök az újabb résszel. :)

A számok egyébként a Coastal Scents 88-as paletta egyes árnyalatait jelzik. Én az Ultra Shimmer verzióból fogom ezeket a sminkeket elkészíteni. Beszámoztam, hogy lássátok a valós színeket is.


Alapjáraton az első smink egy sárga-szürke-fekete trióból épül fel. Nos ez az én esetemben, fényes sárga - 13, ezüstszürke - 11 és grafit szürke - 88, ugyanis az Ultra Shimmer-ben az alsó, 88-as árnyalat nem igazi fekete, csak amolyan fényes grafit szín. Nekem ez az 1. színkombináció nem igazán tetszik, a többi szerintem sokkal szebb.

Megszenvedtem a sárgával, alig tudtam kiimádkozni belőle egy kis színt - bár bevallom túlzottan egyébként sem  szívem csücske a sárga szín sminkben - így nem tettem fel akkora területre, mint a rajzon, hanem egy hordhatóbb formában igyekeztem elkészíteni. Így akár nappalra, utcára is simán viselhető.


Hogy' tetszik Nektek ez a smink sorozat?

 Follow on Bloglovin

Megjegyzések

 1. De jó lett így, hogy Ultra Shimmer verzióban készült :D Szép lett nagyon :) Nekem a sárga egyébként rohadt intenzív, alig győztem satírozni, hogy ne nézzek ki kanárinak :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Nikkii! Igen, valószínűleg a mattban pigmentáltabb a sárga, láttam nálad, milyen szép élénk. :)

   Törlés
 2. Nekem nagyon tetszik a kihívás, de már rögtön ennél az elsőnél "elbuknék" azon, hogy nincs sárga szemhéjpúderem. A sminked nagyon szép lett ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó...köszi. :) De sajnálom, pedig örülnék, ha minél többen lennénk.

   Törlés
 3. Mennyire szép :]
  Na ilyenkor érzem magamat bénának :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Na, de ne viccelj Klau! Gyönyörűen sminkelsz!

   Törlés
 4. Nagyon szép lett, már várom a következőket :P

  VálaszTörlés
 5. De gyönyörű és a barna szemedhez milyen szép! :)
  Kíváncsi vagyok már a következőre! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.