ARTDECO SZEMHÉJPÚDEREIM - 551 - 28 - 527

Az alcím akár ez is lehetne: "...új mánia kibontakozóban." :) Alapból gyűjtögető, sminkmámiás típus vagyok, és hát "sajnos" mindkét szenvedélyem kiélhető az ARTDECO-nak hála. :P

A képen a jelenleg meglévő szemhéjpúdereim láthatók, de úgy vélem korántsem marad ez sokáig ennyi. Az is jól látszik, hogy egy hely még szabadon kiadó a 4-es boxomban, oda még keresem az Igazit. Ha valakinek jó tippje van, hogy szerinte melyik árnyalatot lenne még érdemes a natúr palettámba beszereznem, ne legyen lusta megírni nekem! :)


De nézzük, az eddig meglévő árnyalataim:


Egyelőre 2 db matt és 1 db gyöngyház árnyalatom van. Az 551-es matt natural touch névre hallgató bőrszín tökéletes satírozó szín, de még a korrektoron is átmegyek vele néha a szemem alatt. Alap darab (nem meglepően, ebben van a legkevesebb már). Állaga finom, púderes. A 28-as kódszámú pearly porcelain, nevéhez híven egy gyöngyházfényű (talán pezsgőszínnek mondanám én) árnyalat, nagyon szépen mutat a szemhéjcsonton - kiemelőként, egyáltalán nem tolakodó a csillogása, napfényben rózsaszín-arany színben irizál. Én szemhéjra is használom, mert építhető. Végül, de nem utolsó sorban az 527-es matt chocolate, ami egy teljesen matt meleg(!) csokibarna. Gyönyörű a mélyítővonalban, vagy akár szempillatőben, de a szemöldököm igazítására is kiváló. Állaga puha, nagyon jól satírozható. (Ezt a csokiszínt alig tudtam szappannal levakarni a kezemről. "Elég" tartós". :D)


A tartóssággal kapcsolatban, nálam alap nélkül is szépen muzsikálnak, alappal meg pláne. Ahogy feljebb írtam is, a barna roppant ragaszkodó, talán a 3 közül a leginkább, de a többiek se sokkal maradnak le. Szemhéjpúder alapozóval a 9. órában is ott és úgy vannak, ahová és ahogy feltettem őket.

Ezt, ugye nem felejtettétek el? ;) Május 1-től érvényes 20 %-os kupon a Müller Drogériákban. Ha nincs meg a füzetke, ITT vannak a nyomtatható kuponok.


Sőt! Ugye hétvégén JOY napok, ahol 20 %-os kupon lesz beváltható minden termékre vonatkozóan a Müllerekben (Arra figyeljetek, hogy kétféle kedvezmény nem vonható össze, tehát vagy a jubileumi kupon vagy a JOY-kupon, együtt nem lehet beváltani őket.)


ITT pedig a Müller Drogéria Facebook oldalát találjátok, amit szerintem érdemes lájkolni, mert nagyon aktívak, és felhívják a figyelmünket a kedvezményekre. :)

Hogy' tetszenek? Van ARTDECO szemhéjpúderetek?

Megjegyzések

 1. Régebben sok volt (több, mint 10), mára már egy sincs. Mindet eladtam vagy elajándékoztam. Mikor még újdonságnak számított a márka a városban, én is eszeveszett gyűjtögetésbe kezdtem, de aztán kiábrándultam a szemhéjpúderekből. Rájöttem, hogy ennyi pénzért pigmentáltabb, tartósabb szemhéjpúdereket is kapok. (Valahogy a nap végére mindig megkoptak a színek, akármilyen alappal használtam őket, és a pigmentáltsággal sem voltam mindig megelégedve, arról nem beszélve, hogy a csillámos darabok csillámjai mindig lehullottak az arcomra....)

  Ettől függetlenül azért a márkát szeretem, a pirosítók például isteniek, de szemhéjpúderekkel már nem próbálkozom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, de sajnálom. :( Én is inkább mattot szeretnék még, de nem találok olyat, amit a szemhéjamra el tudnék képzelni, ebben a színvilágban. Még az is lehet, hogy marad ennyi, csak a csokibarnából betartalékolok, mert az isteni, az a kedvencem közülük. :)

   Törlés
 2. Igen, elcsábultam de azt nagyon. Egy tündérmesébe illő, ezüstösen csillogó rózsaszín szemhéjpúderem van ami cuki hullám alakban található a dobozkájában. És mivel egyedül árválkodik, nem sokáig hagyhatom önmagában :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hehe. :D Na igen, ne légy kőszívű, tessék neki barátokat szerezni. ;)

   Törlés
 3. Nekem nincs egy db termékem se a márkától, mindig nézegetem az állványukat, de nem igazán fognak meg, bár ezek a szemhéjpúderek tetszenek :) lehet felhasználok egy Mülleres kupont :)

  VálaszTörlés
 4. Nincs tőlük szemhéjúderem, ami főleg annak köszönhető, hogy nincs Müllerünk sem...
  Egy filces tusom van tőlük, azt nagyon szeretem, ha elfogy biztosan újravásárolom

  VálaszTörlés
 5. Még Müller outletben vettem 2 színt, nem használom őket gyakran, mert mostanában egyébként is rotkán sminkelek, de nekem semmi gondom a minőségükkel, csak attól tartok, hogy mivel nincs palettám hozzájuk, elkeverem majd őket:D egyébként egy menta és egy kobaltkék szín, nagyon különlegesek, mindkettő matt, ha jól emlékszem.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.