SMINKTÁROLÁS

Sziasztok! Mára a sminktárolásomról hoztam Nektek egy posztot. 
(Nálunk egyébként szakad(!) hatalmas pelyhekben a hó... szép kis tavaszi szünet nem? Ez inkább téli. :( )
A polcokat pontokra bontottam, az egyszerűség kedvéért.

1. Itt tárolom a hajas és a testápoló dolgaimat, azaz hajvégápolókat, hajsprayket, fésűket, a rózsaszínes kosárkában hajgumikat, hajhajpántokat, s bár a képen nem látszik, de itt vannak kis dobozban a hajcsatjaim is. Ezek mellett krémeket (kéz, test, láb) és parfümöket is tartok ezen a polcon.

2. Ez már igazi sminkes polc! A pink kosárkában tartom a púdereket, pirosítókat, bázisokat, korrektorokat. A mellette levő sárgában pedig a szemre való mono és duo szemhéjpúdereket, tégelyes tusokat, a kosárkák mögött alapozók, BB krémek (több nyeremény is van köztük , nem vettem össze ennyit), 2 nem használt ecset (nagyon nem szeretem őket, majd valamire jó lesz alapon nem lettek kidobva), egy mindenes kosárka (körömsablon az íves tusvonalhoz ;), bontatlan szemhéjbázisok, meg egy Avonos 4-es szemfesték, amihez nagyon ritkán nyúlok. Jobb szélen egy irodai fémrendezőben a palettáim, a legnagyobb a 88-as CS paletta, előtte pedig 2 db Sleek (Oh So Special és Storm).

3. A cicás tartóban vannak a folyékony rúzsaim, mellette a pink cserépben a ceruzák (szem, szemöldök, száj), a zöldben ajakápolók, szájfények, rúzsok, a jobb szélső pinkben pedig az ecseteim kaptak helyet. Mellette egy utazáshoz való ecsettartó, kis nesszeszer, azok előtt pedig egy rúzs, ami rendetlenül elől maradt.

4. A körmös szekció. Bal oldalt kozmetikai pálcák, jobb oldalt a lakkok dobozkákban. Legelől vannak az áttetszőben amiket a közeljövőben fogok előreláthatólag használni, mögötte egy kisebben a gyakrabban használtak, a nagy, sárga masnis rózsaszínben pedig a többi körömlakkom.
Hátul nesszeszerek, vattakorongok, reszelők, polírozók, a dobozban egyéb ez-az kézápoláshoz (pl. kesztyű, lábujjszétválasztó...)

Remélem tetszett! :) Szeretitek az ilyen posztokat? :)

Megjegyzések

 1. Júj, de szeretem az ilyen bejegyzéseket! :) Szépek a színes tárolóid, honnan vannak? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :)) A kosarkák Müllerből, a cserepeket nem tudom már, régebbiek.

   Törlés
 2. great post! would you like to follow each other? let me know!

  VálaszTörlés
 3. Aranyos ez a tárolási módszer! :)

  VálaszTörlés
 4. A Midnight Rose Parfum mellett még melyik látható?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Versace Bright Crystal, csak másik üvegbe töltve, ugyanis tönkre ment a saját szórófeje, nem tudtam azzal használni. Szerencsémre Müllerben kaphatóak üres parfümös üvegek, így átmentettem a parfümöt az újba.

   Törlés
  2. :) Nem volt ismerős ez az üveg :D Most már tudom a turpisságot ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.