SALLY HANSEN MAGYARORSZÁGON!

Sziasztok!

Ismét kaptam egy nagyon jó hírt, mégpedig, immáron kis hazánkban is elérhetőek a Sally Hansen lakkok!
Szeretünk kedves Coty, Ti kik forgalmazzátok ezt a csodamárkát! :)) /ez hálaimának is simán jó! :))/


Remek sajtóanyagot kaptunk, olvassátok el, érdemes! :)
"A Sally Hansen 50 éve vezető a körömápolásban és a körömfestésben. Amióta fél századdal ezelőtt Sally Hansen, vegyész férjével együtt kifejlesztette az első Hard as Nails körömápolót, a nők azóta megbíznak a márkában, tudva, hogy a legjobb megoldást nyújtja körömproblémáikra. Ezen első „üvegbe zárt körömklinika” óta, amely azóta is a márka bestsellere, a Sally Hansen a körömápolás vezető márkájává vált.

Folyamatos innovációinak, divatérzékeny stílusának és magas minőségű, szalon-ihlette szolgáltatásainak köszönhetően, a márka az USA első számú körömszkértőjévé vált. Az úttörő formuláknak, a korszerű összetevőkenk, a jövőbemutató csomagolásank és applikátoroknak köszönhetően a márka büszke arra, hogy elsőként vezeti be az újításokat a piacon. A jó hír pedig, hogy mostantól a magyar nők számára is elérhetőek a Sally Hansen termékek.


Hogy mi a Sally Hansen hihetetlen sikerének titka? 3 lépéses programja segít, hogy a hölgyek professzionális, szalon minőségű manikűrt készíthessenek otthonukban.

A 3 lépéses program:
1 Formázás
2 ápolás
3 Színezés

1. Formázás: magas minőségű manikűreszközökkel
A tökéletes manikűr a gyönyörűen formázott körmökkel kezdődik. A Sally Hansen széleskörű választékot nyújt magas minőségű manikűreszközökből körömreszeléshez, polírozáshoz, és körömvágáshoz. Szépségszakértők inspirációja nyomán, ezeket a csúcsminőségű manikűr eszközöket precíz és professzionális eredmény elérésére tervezték. Körmeink és körömágybőrönk ápolása és kényeztetése élvezetes magunkra fordított időt jelent és egyben alapvető előkészület az elegáns, szalon-stílusú manikűrhöz és pedikűrhöz.

2. Ápolás: innovatív megoldások
Az évek során a Sally Hansen élvonalbeli, innovatív körömápolók széles sorának bevezetésével az iparág vezetőjévé vált.
A Sally Hansen teljes körű szakértelmet nyújt, magas minőségű megoldásokkal, minden körömproblémára, manikűr és pedikűr igényre. Először is, a választék kiemelkedően hatékony termékeket tartalmaz a körömágy ápolására és kondicionálására. Másodsorban kezelést nyújt a köröm erősítésére és növekedésének elősegítésére. Harmadsorban alapozó- és fedőlakkokat kínál a köröm védelmére sé erősítésére.
Ezek az ápoló programok segítenek a nőknek az erős, szép egészséges megjelenésű körmök elérésében és megtartásában. Ha a körmök jólápoltak, könnyű a szalon minőségű, professzionális eredmény elérése. A gyönyörű színek pedig tovább tartanak az egészséges körmökön.

3. Színezés: szalon-minőségű, stílusteremtő árnyalatok.
A márka filozófiájának megfelelően a Sally Hansen körömlakk sokkal több, mint egy mesés árnyalat – elsőként vezette be az ápoló hatású színes lakkokat. Minden Sally Hansen körömlakk színt és egyben ápolást jelent: szabadalmaztatott összetétele kombinálja a legújabb divatirányzatok által diktált árnyalatokat a kiemelkedően hatékony ápolással minden körömtípusra és problémára. A bámulatos körömlakk a stílusosság eltéveszthetetlen ismertetőjele.
Sally Hansen a divat élvonalában dolgozik, csúcstervezőkkel együttműködve alkot körömlakkokat a legújabb kollekciójuk kiegészítőjeként. A színek szakértőjeként a Sally Hansen divatteremtő árnyalatok széles skáláját ajánlja szezonról-szezonra
A körmök nem csak szuper sikkesek stílusos, tartós, fényes színbe öltöztetve, hanem erősebbek és védettek is, a tartós szépségért.

A körömápolás vitathatatlan vezetője, a Sally Hansen a vásárlók választása a köröm ápolására és
színezésére az egész Egyesült Államokban. Fedezd fel, miért bíznak meg az amerikai nők milliói a Sally
Hansen márkában!

Nem csoda, hogy - hihetetlen számú – 122 üveg Sally Hansen színes körömlakkot adnak el minden
egyes percben!"

Megjegyzések

 1. A 122-ből egyszerre 3 én voltam kb 2 hete :) Egy pink és egy menta színűre+egy fedőlakkra csaptam le, még nem sikerült belopniuk magukat a szívembe, nem lettek a No.1. lakkjaim.
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem apróztad el! :D Pedig olyan csodaszép a pink, megnéztem nálad... a fedőlakk az milyen?

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.