SALLY HANSEN LAKKOK


Sziasztok! Ma a Sally Hansen lakkjaimat szeretném Nektek bemutatni. Azon szerencsések közé tartozom, akik a Coty Kft jóvoltából tesztelhetik ezeket a nálunk újdonságnak számító körömlakkokat.
(Alább az őszinte véleményem olvashatjátok, amit semmilyen mértékben nem befolyásolt, hogy a lakkokat tesztelésre kaptam.)

A csomagomban a 406-os orgonalila Purple Heart, a 372-es szürkés tónusú Greige, és a Hard as Nails Nylon+Retinol körömerősítője lapult.

A körömerősítő hátulján egy leírást találunk arról, hogy hogyan hat a termék.


Alapként a körömerősítőt használtam, ami gyorsan száradt, szép a fénye, és én azonnal éreztem, hogy "tartja" a körmeim. Mivel egyszerre akartam kipróbálni mindkét lakkot, ezért ezt a módszert választottam, azaz a gyűrűsujjamra került a szürke, erre a lilával festettem egy virágot (+egy kis fehér és sárga), a többi körmöm egyszínű lila lett.

Természetes (nap)fényben

Természetes fényben (szobában)


A Greige árnyalatnak felkenés közben éreztően kellemesebb állaga van, jobban terül, már 1 réteggel is majdnem tökéletesen fed. A Purple Heart-ra mindenképp szükséges a 2. réteg, az 1. után még áttetsző. Viszont én csíkosodást több véleménnyel ellentétben nem vettem észre. Fedőlakk nincs a körmömön, a száradási ideje elég gyors, ebben talán a lilát gyorsabbnak ítéltem.
A lila nagy kedvencem lesz így tavsszal, ebben biztos vagyok, a szürkét valószínűleg ősszel fogom sűrűbben használni. Különleges árnyalat, elsőre kicsit "megijedtem", de aztán rájöttem, hogy ez így volt jó, hogy ezt kaptuk, mert valószínűleg magamtól nem vettem volna meg, és nekem  felkenve tetszik. :) Párom szerint olyan színe van, mint a "tengeri homoknak". :)


Hogy' tetszik Nektek? Van Sally lakkotok?

Megjegyzések

 1. nagyon szèpek.nekem mindeketto tetszik sot a manikurod is :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű lett a lakkokból készített manikűröd! *.*
  A romániai DMekbe nem a Sally Hansen, hanem az INCHES Aura jött be. :D De valamilyen más körömerősítő után kell nekem is néznem. :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon cuki a díszítés, a lila szín pedig csodás. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik a manikűröd, kis tavaszias lett! :)
  Na ez a második pozitív vélemény ezen lakkokkal, melyeket olvastam, nem sokára én is tesztelhetem őket. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.