AZ ELSŐ OPI LAKKOM

Hát igen...ennek is eljött az ideje... :) Átestem az OPI-tűzkeresztségen...és...szerelmes lettem!
Be kell, hogy valljam, bőven érződik a különbség egy 300 Ft-os lakk és egy drágább, minőségi lakk között! Biztos, hogy a drágák között is ki lehet fogni kevésbé jót, de szerencsére nekem sikerült jól választani elsőre. Természetesen a Müller kuponnal csaptam le rá, ugyanis a Müller szülinapja alakalmából kiadott egy kuponfüzetet rengeteg akciós kuponnal, és 04.01-től érvényes az OPI lakkokra nem kevesebb, mint 20 % kedvezmény! :)

Háttérben a gyönyörű Fokföldi ibolyámEgy nagyon finom, mindennapokon hordható természetes színt szerettem volna, úgy érzem jól választottam. :) Mintha csak fényes, egészséges körmeim lennének. Egyébként 3 rétegben van fenn, 1-2 rétegnél még áttetsző, rózsás körmöket kapunk, francia manikűrhöz tökéletes.

Ez egy időzített poszt, a lakkozást (a poszt kikerüléséhez képest) tegnap készítettem, azaz 04.09-én, kedd reggel. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy teljesít tartósság szempontjából, úgyhogy nem tettem rá fedőlakkot, és jövök "ápdéjtelni", hogy mennyi ideig bírta.

Napsütésben

Sajnos nagyon rövidek a körmeim, mert bénáztam és letörtem 2-t, s ilyenkor én hozzá vágom a többit is.
Alapnak Sally Hansen körömerősítő van fenn, nemsokára jön a poszt róla is, ugyanis múlt héten ismét szerencsés voltam, mert nyertem egy Sally Hansen csomagot, amiben a körömerősítő mellett még 2 db színes lakk is lapult! :)

NLH19 - PASSION árnyalat

Szeretitek az OPI lakkokat? :) Hogy' tetszik ez az árnyalat?

UPDATE - 04.11. 19:00 Lemosom, mert szeretnék valami mást kipróbálni, de semmi baja a lakkozásnak, pedig mindennap fürdök (még jó :P), hajat is mostam, mosogattam, takarítottam. 04.09. reggel 7 felé lakkoztam, és tökéletes most is. LOVE OPI!

Megjegyzések

 1. Nekem is nagy élmény volt az első OPI lakkom, én a Dutch Tulips nevű árnyalatot vettem meg, és mindenki csak dicsérte. :)

  VálaszTörlés
 2. Hú, az is gyönyörű! :O Most néztem rá a swatchokra. Mennyire rózsaszínes, mert némelyik képen olyannak látom, máskor viszont egész pirosnak.

  VálaszTörlés
 3. Élőben valahogy pont a kettő között van. Rózsaszín mellett pirosnak látszik, piros mellett rózsaszínnek. :) De inkább a piros felé hajlik, csodaszép szerintem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Legközelebb megnézem élőben, kíváncsi vagyok rá. :)

   Törlés
 4. Nagyon szép ez a szin :) Én is februárban vettem az első oopi lakkjaimat (persze rögtön 4et a szállitási költség miatt) :)

  VálaszTörlés
 5. Na pont megragadtad a lényeget amit sokat nem értenek vagy nem akarnak megerteni. A minőséget meg kell fizetni és felesleges párhuzamot vonni egy Opi és egy 300ft lakk között.
  Imádom ezt a szint is♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen... én elképzelni sem tudom, hogyan lehet azt mondani-tapasztalni, hogy nincs különbség. Már felkenésnél éreztem, hogy MÁS.
   Igen, szerintem is gyönyörű árnyalat, és imádom, hogy úgy ragyog, mintha fedőlakk is lenne rajta. ♥ :)

   Törlés
  2. Persze sokaknak nem mindegy az ár... De most már inkább azt mondom én is, hogy inkább vegyek havi egyet, de jót, mint 10 vacakot. Ezek a 2-300.-os lakkok, mindenféle kínai meg 100as boltban vettek... nem is értem, mit csinál az, akinek az alakk kibírja a kezén 4-5 napig??? ül széttárt ujjakkal és mosolyog? :P
   Első Opim Ágitól van, hát.. nagyon nem mindegy:))))))) Annyira jaj ... olyan jóóóóóóóó:)))) Lehet , sőt biztos találtam volna 200ftért hasonló színt, de valahogy nem olyan ...

   Törlés
  3. Igen-igen. Inkább kevesebb, de minőségi legyen. Ezen de jót nevettem: "ül széttárt ujjakkal és mosolyog?" :DDD

   Törlés
 6. Válaszok
  1. Köszi! :) Nagyon szerettem volna egy igazi, finom árnyalatot... :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.