VADÍTÓ NYC ÚJDONSÁGOK

Sziasztok! Képzeljétek, szuper híreket, és sajtóanyagot kaptam a NYC márka újdonságairól!
Nekem nagyon tetszett, így megosztom Veletek is, olvassátok el, szerintem érdemes! :)

NYC BIG BOLD CURL SZEMPILLASPIRÁL

"Eget ostromló hosszúság, botrányos dúsítás és szuper szexi hatás. Ez a szempillaspirál szinte 12-szeresére növeli pilláid mennyiségét és 99%-al megemeli azokat. Pilláid így kacér keretbe foglalják igéző pillantásod és, ahogy megrebegteted őket, végzetes csapást mérhetsz arra a jó pasira, akit már régen kinéztél magadnak.

ÍVELT, SZEXI ÉS NAGYON COOL

A NYC Big Bold Curl szempillaspirál segítségével kihozhatod a maximumot pilláidból. Minden egyes szempillát tökéletesen bevon a különleges formula, még azokat is, amik létezéséről nem is tudtál. Már egyetlen húzással is többszörösére növelheted pilláid látszólagos mennyiségét. Nincsenek csomók, csak abszolút drámai hatás. A szempilláid tökéletesen íveltek, még a szemzugban is.
A Big Bold Curl göndörítő szempillaspirál nem csak megsokszorozza és dúsítja pilláid, hanem szuperül meg is emeli azokat. Legalább 99%-al íveltebb pillákat érhetsz el vele, melyek így magasabbra és magasabbra ívelnek, egészen New York City tiszta kék egéig. Az eredmény olyan nyílt tekintet, amit még New York sztárjai is megirigyelnek. Az ilyen csodálatos szempillák soha nem mennek ki a divatból. Időtlen, mint a Nagy Alma szépsége.

A ZSENIÁLIS KEFE

Ez a már-már túlméretezett vastag kefe a siker kulcsa. Olyan mértékben dúsítja és íveli a szempillákat, amire álmodban sem gondolnál. Nem kell millió réteget felvinned egymásra, éppen csak annyit, amivel eléred a kívánt hatást.

A SZEMPILLASPIRÁL, AMI MINDEN KÖVETELMÉNYNEK MEGFELEL

Most már tökéletesek a szempilláid és ez akár 16 órán keresztül is így maradhat. A reggel 8 órai kávétól egészen az éjféli koktélig biztos lehetsz benne, hogy a festék nem kenődik el és nem pereg le. A terméket bőrgyógyászok és szemészek tesztelték, garantáljuk, hogy nem káros a szemre, sőt, kontaktlencsével is használhatod.

FIGYELEMFELKELTŐ CSOMAGOLÁS

Vastag, fényes tubus, ami olyan mutatós, hogy büszkén húzhatod elő táskád mélyéből még társaságban is. Csajos, pink felirat a türkiz alapon....Annyira cuki!

A NYC Big Bold Curl szempillaspirál javasolt fogyasztói ára:    1219.-Ft

MEGÚJULTAK A NYC EXPERT LAST RÚZSOK
IGAZI SZÍNKAVALKÁD!


Csajok, nektek is elegetek van már az unalmas árnyalatokból és a fakó színekből?! Semmi gond, hiszen a New York Color vibráló színekkel robban be az életetekbe! A NYC Expert Last rúzs most pompás, telt színekkel jelentkezik, mely csak úgy ontja magából a szenvedélyt és az energiát, biztos lehetsz benne, rögtön rabul ejti a szíved. Ezekkel a rúzsokkal megmutathatod a nagyvilágnak, milyen a hangulatod, az egyéni stílusod. Ez a legjobb eszköz ahhoz, hogy sminked a “jó…jó…de..”-ről, “WOW! Ez aztán igen!”-re változtasd! Már most készülj az elismerő szavakra!


VÉGTELENÜL TELT ÁRNYALATOK

Nem csalás, nem ámítás! Figyelemfelkeltő, irigyelésre méltó színek, melyekkel olyanná változtathatod magad, amilyen mindig is lenni akartál. Egy 5. sugárúton végigszáguldó taxinál is gyorsabban dobhatod fel megjelenésed, mert a NYC Expert Last rúzs már egyetlen rétegben is tökéletesen működik, élettelivé teszi a sminked, ezzel megmutathatod a környezetednek, milyen trendi csaj vagy!


LUXUS MINŐSÉGŰ FORMULA

A megújult Expert Last rúzsok különleges formulája gazdag és krémes, színei intenzívek, ápoló anyag tartalma puhává varázsolja az ajkakat, mesés kinézetet biztosít másodpercek alatt. Ez a rúzs akár 6 órán keresztül is tökéletesen tartja színét, szépséged zálogát.SZÍNVÁLASZTÉK

A NYC Expert Last rúzskollekció 13 csodálatos, telt árnyalatot tartalmaz az igazi klasszikus vöröstől a krémes őszibarackig. Szerezd meg az összes árnyalatot, legyél saját sminkmestered! Így biztos lehetsz benne, hogy minden ruhádhoz és minden alkalomhoz megtalálod a legjobb árnyalatot!
•    Plázázni készülsz a hétvégén?  Viselj egy vidám fukszia árnyalatot!
•    Belvárosi randi este 8-kor?  Akkor ide a dögös piros kell!
•    Üzleti reggeli korai időpontban?  A skarlátvörös igazán az üzletasszonyok színe!
•    Kocogás a parkban?  Adj egy csipetnyi nőiességet fitness cuccodhoz, a rózsaszín cukorka árnyalat mesés lesz!

Most minden a megújult New York Color Expert Last rúzsokról szól! Fantasztikus színek, csodás ápoló hatás, ezt meg kell szerezned!"

Javasolt fogyasztói ár: 609.-Ft
Bevezetés:     2013. március

Mit szóltok hozzájuk? Nekem a rúzsokért erőseket dobban a ketyegőm! :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.