ESSENCE C & G - 146 THAT'S WHAT I MINT!

Ahogy említettem egy korábbi posztomban, amiben a nude glam vonal új árnyalatát mutattam meg (08 peach & cream), egy árnyalattal szemeztem még az újak közül, amit azóta már be is szereztem.
Ez nem más, mint az essence colour & go család 146-os that's what I mint! árnyalata. Egyébként szerintem ez a szín szinte teljesen megegyezik a régi kiadású you belong to me-vel, szóval ha valaki lemaradt róla, ez jó alternatíva rá.

Nézzük, hogy' mutat ez az árnyalat felkenve:

2 rétegben

Őszintén nekem nagyon tetszik, imádom a menta színt, ezért is odavagyok...de...most jön a de...
Sajnos sokáig nem lehet vele terveznem, ugyanis bő másfél nap után darabokban pattogott le. :( Méghozzá 3 körmömről egyszerre. Pedig ahogy látszik is, kimondottan rövidek a körmeim, amin általában tartósabbak a lakkozások, meg nem is rossz a körmöm állapota.

Szóval, ezt sajnos most negatívumként éltem meg, pedig azt gondoltam, hogy a nude glam peach & cream-hez hasonlóan ez is tartós lesz, de hát sajnos nem... Ettől eltekintve nem bánom, hogy megvettem, mert a színe, állaga továbbra is tetszik, és most már azt is tudom, hogy alkalmi lakkozásnak használom majd, amit 1 nap után lemosok.

Nem mondom, hogy másnál is csak ennyire tart majd, mert olvastam már olyat, hogy valakin több napig tartósak, az én körmömmel ezek szerint nem szeretik egymást sajnos, úgyhogy nekem ez a véleményem, tapasztalatom vele.

Ár: 499,- HUF
Mennyiség: 8 ml

Tetszik Nektek ez a szín? Megvan már vagy tervezitek a beszerzését?

Megjegyzések

 1. Annyira szép színe van... Tervezem a megvételét, remélem, zselén jobban bírja majd :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyönyörű szín szerintem is! Zselén biztos tartósabb. :)

   Törlés
 2. Nekem megvan, nálam is van egy teszt róla, ugyanezek a hibák :( gyönyörű a színe, tényleg, de két réteggel és fedőlakkal se bírta másfél/két napnál tovább... Gondoltam, hogy áh, biztos csak ez, de most van fent az essence color & go 126 date in the moonlight-ja és ugyanúgy pattogzik le =__= ilyenek lennének az új Essence lakkok? :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos több bloggernél is olvastam hasonló tapasztalatokat... :(

   Törlés
  2. pedig színekbe annyira gyönyörűek... :(

   Törlés
 3. Nekem már az első napot sem bírta ki, rövid körömre kentem délelőtt 2 réteget, estére már le is pattogott két helyen. :-/

  VálaszTörlés
 4. Én is beszereztem ezt az árnyalatot, még nem teszteltem, de kár a tartósságáért, annyira szép szín lenne. :/

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.