ROMANTIKUS SMINK VALENTIN-NAPRA

Tudom, hogy sokan nem szeretik a Valentin-napot, nem is mindenki tartja, de mivel aktuális a téma, ezért lett Valentin-smink a mai poszt címe-témája.
Tartottam egy főpróbát a holnapi nap előtt (vacsizni megyünk, plusz moziba, nem visszük azért túlzásba), hogy az elképzelésem mennyire állja meg a helyét, szerintem ez a verzió lesz holnap is, mert nekem tetszik. egyszerű, de mégis nőies összességében.

A smink alapja a dupla tusvonal, ami lágy pezsgőszín ágyikóban csücsül. A fekete tus a NYC tusfilce, a felette levő rózsaszín a CS 88 palettájából, nedves tusecsettel lett felhordva, az alsó vonal az essence metallic lila ceruzája, szintén megerősítve a CS88 egyik lilájával, a széleknél pedig kevés szürkével elmaszatolva.

Hogy' tetszik? :) Ti tartjátok a Valentin-napot?

Megjegyzések

 1. Nagyon kis finom lett. =) Nekem tetszik.
  Mi sem szoktuk túlzásba vinni, elmegyünk esetleg vacsizni, vagy valahova, de nem esünk túlzásba.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Szerintem is a legjobb egy kis romantikus vacsi, beszélgetés, esetleg filmnézés. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép lett :) Mi nem szoktunk sehova menni Valentin napon. Vagy ha igen, akkor amugy is mentünk volna, mindenféle napoktól függetlenül :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszike! :) Van, hogy mi sem megyünk, de valami aprósággal megemlékezünk róla. Volt, hogy szivecskés sütit sütöttem, ő meg virágot hozott.

   Törlés
  2. Nagyon jó lett! : ) Mi sem csinálunk nagy felhajtást belőle, most úgy beszéltük hogy mi is elmegyünk majd vacsizni : )

   Törlés
  3. Jó vacsit, és boldog Valentin-napot! :)

   Törlés
 3. Köszi Lányok, örülök, hogy tetszik Nektek! :)

  VálaszTörlés
 4. Hi,
  If you have a giveaway on your blog and you would like to promote it,you are welcome to our route, a place where your contest will be spread worldwide. It is completely free, the only thing you have to do is to submit your giveaway through the submit form .
  Maybe you would like to follow each other.
  http://www.giveawayroute.com/
  Have a nice day!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.