CATRICE - GENIUS IN THE BOTTLE

Egy álom vált valóra ezzel a lakkal... Sokáig úgy voltam vele,  hogy ez nekem nem is tetszik, miért vannak úgy oda érte...aztán egyre többet nézegettem, míg végül menthetetlen szerelem lett belőle. Azt szerintem, aki blogokat olvas, mindenki tudja, hogy őt is egy lehetséges CHANEL dupe-nak titulálják, méghozzá a Péridot árnyalatának. Rajta kívül több márkánál is található hasonló szín: pl S-he, Douglas, OPI, Jessica, GAP... de nekem valamiért ez a lakk tetszett legjobban az összes közül. Talán a bronzosabb mivolta miatt... De mégsem akartam megvenni igazán, mert, hogy áá...mennyi lakkom van már...stb.
No de az én drága párom úgy gondolta, hogy mivel ahányszor Müllerbe visz valami dolgunk, mindig sóhajtozok előtte 2 sort, ebből elég, így inkább meglepett vele. :)))
Imádom az állagát, a színét (amit nagyon nehéz fotózni), és nekem nagy kedvencem maga a Catrice ecset is, ezzel olyan könnyű a lakkozás, mint az 1x1.
Szóval most nagy öröm és "bódocccág" van.:)

Megvan nektek is ez a lakk? Vagy valamelyik a többi "hasonmás" közül?Megjegyzések

 1. Ez nagyon kedvs a párodtól, becsüld meg! A lakk pedig csodaszép, bitos nem egyszerű fotózni, én a lila duokrómjaimról készítettem mintegy 243 képet, hogy legyen köztük használható is...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon kedves volt tőle! :) Jól meg lettt puszilva-ölelve! :))
   Fú, én is rengeteg képet csináltam róla, és még ezek lettek a legjobbak. :S

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.