BÚÉK 2013 & KÍVÁNSÁGLISTA AZ ÚJ ÉVRE

Először is nagyon Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Olvasómnak!


Remélem jól telt a szilveszteretek! Mi az utóbbi idők nem túl extra szilveszterei miatt itthon maradtunk a párommal kettecskén. Este 5-től bekuckóztunk a hálóba sok fincsiséggel, üdítővel, némi isteni száraz vörösborral, és mozimaratont tartottunk. 3 filmet néztünk egymás után, aztán beraktunk pár jó zenét, éjfélkor pezsgő, koccintás, tűzijáték, telefon a családnak, fél 2 után meg szundi. :) Szóval a mi szilveszterünk ilyen csendesen telt, nem baj, kell az ilyen is néha. :)

Az új év örömére készültem egy 2013-as kozmetikai kívánságlistával. Nézzük, mi "létszükséglet" a számomra. :P
1. Egy jó korrektor - a Manhattan 2 in 1 korrektora, illetve az essence stay all day applikátoros korrektora. Elsősorban szem alatti karikák miatt keresek korrektort, de néha használnám bőrhibákra is, de még nem tudom melyik legyen a befutó. Lényeg a jó fedés, és a tartósság. Mit ajánlatok?
2. Egy új, és jó szemhéjpúder alapozó. Az essence i love stage bázisa van meg, de ennél valamivel kicsivel jobban teljesítőt szeretnék, elérhető áron. Az Avon SuperShock bázisát próbálnám ki szívesen, jónak tűnik.


3. Sötétbarna automata szemcerka. Régebben az Avon Cosmic Brown árnyalatát használtam, aztán kényelemből áttértem az essence-re, de most - legalábbis egy időre - visszatérnék az Avonhoz.


4. Szájceruza. Valami olyat, amit tudok hétköznap használni, akár magában, vagy némi ajakápolóval ill. szájfénnyel. Hiába van, még mindig nem nyúlok szívesen rúzsért. Ez az Avonos (Pink Bouqet) pont jónak tűnik:


5. Japán manikűr szett, méghozzá a P. Shine profi szettje.


6. Körömlakk egyelőre  csupán 1 db került a virtuális kosárkámba, ez szerintem egy igazán különleges árnyalat, egy duokróm lakk, amit sokáig nem tudtam tetszik-e vagy nem, mára rájöttem, hogy igenigenigen. :)

Catrice 840 Genius in the bottle


Ezek jutottak első körben eszembe, hogy mit szeretnék beszerezni az új évben. Persze biztos van olyan dolog, ami majd csak úgy impulzusvásárlásként vonul be a beauty-történelmembe, de ezek azok, amik biztosan kellenek, és tudatosan szeretném őket megvásárolni!

Nektek van már kívánságlistátok az új évre?

Megjegyzések