SLEEK ÉS ÉN...

...végre-végre összetartozunk, pontosabban jövő héttől fűzzük a viszonyt remélhetőleg nagyon szorosra. :)) Ugyanis megrendeltem az első palettám tőlük, hosszú rágódás után. Ahogy már régebben említettem, van egy 88-as Coastal Scents palettám, és sokáig rágtam magam, hogy emellé szükséges-e nekem egy Sleek is. Aztán mérlegeltem, pro és kontra. Rá kellett jönnöm, hogy igenis KELL, méghozzá nagy betűkkel, ugyanis a 88-as CS, igaz csodaszép paletta, imádom is, de a mérete miatt vagy nem is tudom miért, alig kerül elő, utaztatni meg pláne nem szoktam. Ha nyaralni megyünk, általában pár duot, egy-két monot szoktam összeválogatni. Átrágtam magamban, hogy milyen színek azok, amiket én általában használok, és rájöttem, hogy azt bizony egy Sleek palettában fogom meglelni, méghozzá a STORM-ban. :)

Hát nem gyönyörű?! :)

Forrást sajnos nem tudok, google szörfözés
alkalmával mentettem le egyszer

Be kell valljam, sokat filóztam, hogy melyik kell nekem. A Storm mellett nézegettem még az Oh so Specialt, és az Au Naturelt.

Végülis az alapján döntöttem, hogy mindben összeszámoltam, hogy hány szín az, amit biztosan ki tudnék használni, és egyértelműen a Storm nyert. Mivel a Strom-ban is van egy bőrszín és egy matt sötétbarna, így ez tökéletes lesz, ha natúr nappali sminket akarok, de ebből a palettából simán összehozható egy fénylőbb, de mégis nappal is simán hordható szín, de esti, alkalmi smink is bőven készíthető. Egy szó, mint száz úgy vélem, ez a paletta egy aduász. Mindent meg tud adni, amit én egy sminkpalettától elvárok. Minőségértől mindenhol ódákat zengenek, így ettől nem tartok. Már alig várom, hogy a kezemben legyen, ez a "csoda paletta". :)

Ti szeretitek a Sleek palettáit? Melyik van meg belőlük? :)

Megjegyzések

 1. Szerintem nagyon jól döntöttél :)

  VálaszTörlés
 2. Szeretem a Sleek palettákat, de mennyire! :)
  Megvan az Au Naturel, Storm, Original, PPQ, és a Bad girl.

  VálaszTörlés
 3. Jó döntés volt :) tuti szeretni fogod, olyat még nem olvastam/hallottam, hogy valaki ne szeretné :D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.