CHRISTMAS NAIL CHALLENGE IV.

Mai témánk: Inspiráció (kedvenc karácsonyi film, mese vagy könyv alapján) 

Én tényleg egy nagy kedvencem próbáltam felfesteni, ugyanis imádom a Madagaszkár mese pingvinjeit, és van egy karácsonyi 12 perces kisfilm velük a főszerepben. :) /A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldetés (The Madagascar Penguins in: A Christmas Caper)/


Aki látta, szerintem felismeri miket akartam ábrázolni, aki nem, nézze meg, érdemes, nagyon cuki film. :DTartalom:


"A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldetés egy komputeranimációs rövidfilm, melyet a DreamWorks Animation készített. A 12 perces film a négy, néha Madagaszkár-pingvineknek nevezett adélie-pingvin kalandjait meséli el, akik a Central Park Állatkertben élnek. A történet szerint a csapat legfiatalabb tagja, Közlegény, karácsony éjjel kioson az állatkertből, hogy ajándékot találjon a Ted nevű magányos jegesmedvének. Míg Manhattan utcáin kóborol, foglyul ejti egy idős hölgy, aki rágókának nézi, és megveszi harapós kutyájának, Csócsa úrnak."A mindössze 12 perces film:Azért elmondom "mi micsoda": hüvelykujjamon a Közlegény, mutatóujjamon egy ajándék halacska, középső ujjamon Karácsonyfa, hüvelykujjamon Ted, a jegesmaci, akin segítenek, kisujjamon pedig egy bowling bábu, ami a közlegény ágyában fekszik, hogy azt gondolják a többiek, hogy alszik, miközben ő meglépett, hogy ajándékot hozzon Tednek.

Következő alkalommal 12.18-án jövünk, a téma pedig: Meglepetés (ajándék, masni, stocking...stb.)Nézzetek be a többiekhez is:


Megjegyzések

 1. A pingvinről már első pillantásra ordít, hogy Madagaszkáros pingvin, nagyon jól sikerült! És a jegesmedve is cuki! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :D Örülök, hogy felismerhető lett! (A maci nekem annyira nem tetszik, nagyobb körömfelület kellett volna szegénykémnek. :D)

   Törlés
 2. Abszolút felismerhető! Édesek nagyon :)

  VálaszTörlés
 3. Húúú, fantasztikus lett, nagyon ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 4. KÖZLEGÉÉNY, úúúú ez nagyon aranyos lett, imádom de komolyan :)))

  VálaszTörlés
 5. A pingvinek a legjobbak az egész Madagaszkárban! :D Nagyon cuki lett a manikűr. =)

  VálaszTörlés
 6. Jaaaaj, nagyon édes lett a manikűröd, főleg a pingvin :)

  VálaszTörlés
 7. Ez valami oltári édes lett! Imádom :))

  VálaszTörlés
 8. This is so lovely!

  X Jenny
  Rocknrollerr.com

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.