CHRISTMAS NAIL CHALLENGE I.

A mai nappal elstartolt Edina és Aggie által kitalált karácsonyi körmös kihívás. :) Első nap a téma: Fény és Fagy (csillag, hópehely, jégcsap stb...) Sajnos nem úgy jöttem ki idővel, ahogy számítottam, szóval nem pont olyan lett, mint terveztem, a következőre igyekszem valami szebbet, jobbat hozni. (Ezt is éjjel csináltam, időm nulla, én meg szinte "hulla"...)

Az alap egy Jollie France lakk (47), aminek kicsit átlapogattam a tetejét az essence mystic marmaid topperével, és megszórtam ezüst csillámmal. (Tipp: a fürdőszobában csillámozzatok, én egy körmöm csináltam a szobában, és több csillám került a földre, mint a körmömre.)
Majd a Lovely fehér lakkjával, és egy pontozó segítségével hulló hópelyheket pöttyöztem.A következő alkalommal dec. 6-án jövünk Télapó és társaival. :)


 Loading InLinkz ...

Megjegyzések

 1. Nekem nagyon tetszik, egyáltalán nem úgy néz ki mintha nem lett volna időd rá! :) A csillámokkal én is megjártam, a nappali még mindig tele van velük. :S :D

  VálaszTörlés
 2. Szerintem jó lett! =) A csillámokkal én is mindig így járok akárhányszor előveszem úszik bennük a szoba... Legutóbb csillámos bogyeszokból készítettem adventi koszorút és egy merő csillám lett a szoba. :S

  VálaszTörlés
 3. Tök jó lett, egyből az esti hóesés jutott eszembe róla!

  VálaszTörlés
 4. Szerintem sem látszik, hogy nem volt több időd rá, tökéletesen elkaptad a hangulatot

  VálaszTörlés
 5. Köszi Csajok! :)

  (Az is bajom vele, hogy csak vakus képet tudtam csinálni éjjel-révén, és a 20 képből ez az 1 db lett elfogadható.)

  VálaszTörlés
 6. Szerintem is nagyon jó lett! :) Igaza van Vattacukornak, igazi éjszakai hóesés hangulata van :))

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.