ŐSZI KÖRÖMLAKK VERSENY - A 7 FŐBŰN

A mai nappal kikerültek Laruska Bee által indított körmös verseny alkotásai a blogjára. A téma a 7 főbűn volt, ezek a bűnök pontosan: 1. A hiúság. 2. A fösvénység. 3. A bujaság. 4. Az irigység. 5. A torkosság. 6. A harag. 7. A lustaság.

Lehetett mindet is választani, illetve többet vagy kizárólag egyet, én ez utóbbit választottam, és (blog)nevemből kiindulva, ami hiúságot is jelent, hát naná, hogy az volt a megihletőm. :-) 

A kép alapján egyértelmű, hogy nem arra törekedtem, hogy egy hétköznapi manikűrt fessek, hanem inkább kicsit elengedtem magam, mint a pl a műkörmös versenyeken szokták a résztvevők, és úgy alkottam. :-)


A lila szín nekem evidens volt, valahogy a hiúsággal úgy érzem a lila nagyon harmonizál. Ez a szín szerintem olyan különleges, tud hideg, meleg lenni, hívogató, taszító, érzéki, fölényes... mint maga a Hiúság.

Pontosan hogy készült és micsoda mit is akar ábrázolni? 

Egy sima lila körömfestést első körben feldobtam csillámos fedőlakkal, majd a még nem megszáradt lakkba alufólia darabkákat ragasztgattam, ami széttört tükröket szimbolizál. Számomra a tükör az egyik, talán a legfontosabb kiegészítője a hiúságnak.

A középső ujjamra kompletten felkerült egy fekete-ezüst, amolyan régies típusú, "fogós" kézitükör, aminek a közepe szintén alufólia, a tükör üvegét imitálva. 

Remélem tetszik majd pár embernek a manikűr, és előre is nagyon köszönöm, ha szavaztok rám! :-)

Itt meg tudod nézni a többiek és az én alkotásom is (nagyon erős a mezőny, gyönyörűeket alkottak a csajok!):

KATT

Szavazni pedig holnaptól, azaz szeptember 25-től lehet 

ITT

Megjegyzések